D
E
A
R
,
A
M
N
H
Z
Q

2 months Thursday, September 15, 2011



Dear Aiman,
it has been two months now. rasa macam baru semalam je sayang cakap "tak sabar nak buat relationship request."  rindu pulak dengan masa dulu. haha. sayang teman bie sampai bie tidur. sayang jugak pernah kata "i love you more than i love myself." sayang tahu tak, sayang buat bie rasa diri bie dihargai, disayangi. rasa macam wahh ade orang tahu lah yang aku wujud. ala-ala macam tu la. tapi, masa berlalu pantas mengubah segalanya. sayang, bie akan jaga hubungan ini macam bie jaga nyawa bie sendiri. bie nak kita bergurau senda dibawah cahaya bulan. bie nak mimpikan sayang setiap malam. bie tahu kita jauh, tapi itu bukan penghalang segalanya. bie tetap disisi sayang 24 jam. i love you. be mine. i don't want to lose you. bie tak dapat bayangkan kalau sayang tak ada. bie doa setiap masa agar hubungan kita sentiasa bahagia. 

pagi tadi bie lambat bangun untuk sahur. jam 6.15 am baru tersedar. tengok phone, sayang text. Ya Allah, gembiranya hati ni. lepas tu jam 6.27 am sayang call bie, kan? bie lambat angkat sebab nak nyorok sikit, tak nak kakak dengar. nanti dia ejek. lepas bie angkat, tiba tiba senyap. bie cakap "hello?" banyak kali tapi senyap. tibatiba terputus. sayang langsung tak text dah lepas tu. mungkin sayang dah sibuk bersiap ke sekolah. bie salahkan diri bie sebab bangun lambat. rasa macam nak maki hamun diri sendiri sebab suka sangat tido. tapi tak pe, bie cuba bangun awal kali ini :D

sayang, i love you and i want to tell you everyday. 

insyaAllah, our love will last forever.
12:42 AM

You're so irreplaceable

HE unite us together. Syukur Alhamdulillah i found you in my life.


All material © Farah Amira 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow