D
E
A
R
,
A
M
N
H
Z
Q

anak anak Saturday, September 17, 2011

image

Dear Aiman,
comel kan gif kat atas tu? mata dia sepet macam sayang. hee harini kita banyak cakap pasal 'baby' kan? semua bermula masa bie cakap bie makan maggi sebab bie teringin. lepas tu sayang cakap "mengidam ke?" lepas tu kita melalut dan terus melalut. SERONOK GILA. dulu kita pernah cakap pasal anak. hahaha XD bie nak 4 orang je anak. tak nak ramai-ramai takot nanti jadi jenglot. antara nama yang bie nak ialah Ali Imran dan Miasara. tak sangka nama Miasara tu pun yang sayang suka. ade jodoh letteww. Amin. dan bie suka nama Ali Imran sebab bie kena hafal surah Ali Imran masa kat sekolah. sekarang dah lupa sikit. haha. sayang, bie sentiasa berdoa dan berharap dan berusaha untuk kekalkan relationship yang tersangat istimewa ini :D


pastukan, tadikan, ada orang senyum kat sayang saya. apa yang saya rasa? saya rasa macam nak carik carik mulut dia. k tipu je. hihi. rasa cemburu sangat. tambah tambah lagi bila sayang cakap "dia cantik tapi hitam." ye la, dia cantik. bie tak cantik :( okay KFINE. tapi sayang cakap dia dah ada boyfriend. fuhhh rasa lega lepas sayang cakap macam tu. XD haha lepas tu sayang bagitahu nama orang tu. Hidayah Khairuddin. bie pernah nampak nama tu. bie pun cari lah kat Facebook. siap kau Hidayah, aku cari kau sampai ke lubang cacing. k tipu lagi. haha XD bie memang cari tapi tak jumpa. bie terus bukak youtube nyanyi lagu I stalk your profile dari Jazz Hayat. entah kenapa bie suka lagu tu. haha. 

ye sayang, bie kuat cemburu :') harap sayang tak kisah.
10:40 PM

You're so irreplaceable

HE unite us together. Syukur Alhamdulillah i found you in my life.


All material © Farah Amira 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow