D
E
A
R
,
A
M
N
H
Z
Q

Hadiah hari jadi Monday, September 12, 2011



Di blog ini, saya akan cerita segalanya pasal kami. saya dapat idea ni pada 11 september. sangat kesuntukan masa. pada mulanya, saya asyik terfikir, apa lah yang saya nak bagi kat Aiman? hari jadi dia dah dekat. video? pendek sangat. rasa macam tak bermakna. lagu? suara tak sedap. banjir pulak karang. pos sesuatu? banyak sangat halangan. sadlife. lepas tu tiba-tiba terfikir nak buat blog. pelik kan idea ni? bukannya apa, blog ni nanti saya akan isi dengan memori kami. jadi, semakin hari, semakin banyak. memori kami lebih bermakna dari segalanya. walau ada RM100juta depan mata, tak sama nilainya dengan kenangan kami. kenangan kami sangan special. muehehe. jadi taadaa! inilah hadiah saya kepada Aiman. cantik tak? ambik masa agak lama untuk siapkan. kat sekolah, tak fokus langsung dengan apa yang cikgu cakap. sibuk fikir nak buat apa untuk birthday dia. hihi. saya janji untuk tidak mengapa-apakan blog ini. saya akan menjaganya dengan baik. blog ini tidak akan didelete kerana ia terlalu istimewa :) 







10:20 PM

You're so irreplaceable

HE unite us together. Syukur Alhamdulillah i found you in my life.


All material © Farah Amira 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow