D
E
A
R
,
A
M
N
H
Z
Q

i'm happy Tuesday, September 13, 2011



Dear Aiman,
i'm really really really happy today. semalam kita ber-skype. sampai jam 12 pagi. siapa yang tak happy kan? hee. bie ingat sayang nak wish goodnite tapi tak. ergh tak pe lah mungkin sayang dah ngantok sangat. so pagi tu bie bersahur dan terus  texting dengan sayang. lepas tu kita calling. kredit tinggal 26sen je. haha. tak ape, asalkan bahagia. setelah seharian haritu bie bermurung, tak makan semuanya, sampai family perasan "kenapa adik sedih je ni?" tapi bie guna fake smile dan cakap tak de pape. tapi sekarang sayang dah kembali normal! i love you Aiman Haziq. masa sayang ada masalah tu kan, bie risaukan sayang sangat. sampaikan makan pun tak lalu. bie tak nak kehilangan sayang. bie perlukan sayang :')
bie harap kita berkekalan dan gembira selalu. 


much love,
Amira.
11:01 PM

You're so irreplaceable

HE unite us together. Syukur Alhamdulillah i found you in my life.


All material © Farah Amira 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow