D
E
A
R
,
A
M
N
H
Z
Q

what now? Friday, November 18, 2011

Dear Aiman,
harini hari last sekolah. macam yang sayang tahu, result bie 7A 1B. bie geram sangat dengan result yang B tu. sikit je lagi. sangat sikit je  lagi. dan bie takut nak naik ke kelas Khaldun. bila kita naik ke kelas yang lebih tinggi jadi harapan orang sekeliling lagi tinggi dan tu buat bie takut. what if i fail? 

pagi ni mak badmood. she's been nagging since i wake up this morning. she said she can't sleep last night that's why she's been like this. bie ingatkan bie terselamat daripada dia tapi rupanya tak. tak. tak. camni ceritanya, ada baju termasuk dalam longkang dan mak suruh bie amik. bie pun okay lah. dalam otak bie, longkang tu bersih. bie pun bersedia dah ni pegang kayu nak amik benda tu dan masuk ke baldi. lepas je bie masuk ke kawasan longkang tu punyalah banyak macam nyamuk kecik. habis gatal badan bie. bie pun okay lagi sebab nyamuk tu boleh terbang jauh kalau bie nak congkel baju tu. bie tenung air longkang tu. ada berpuluh, beratus, berjuta anak nyamuk. eh apa tu namanya, oh ye, jejentik. bie pun tak nak lah. bie geli. geli sangat. mak pun membebel lah, apa lagi. maaflah mak, adik memang tak boleh buat :( bie dah rasa macam dekat fear factor je tadi. *garu garu*

semalam sayang nak tukar panggilan kita. nak panggil 'i you'. kelakar gila bila nak sebut. 


sayang nak tukar sebab kawan-kawan sayang nak tengok message. malu letteww. 

semalam happy sebab Malaysia menang 1-0 lawan dengan Indonesia. dua-dua tu ada dalam darah bie. jadi bie tak akan kutuk mana-mana. sayang dua-dua. semalam over exciting bila Malaysia menang. hohoho. kalau tengok, Malaysia Indonesia akan-akan sama sebab tu tak jauh beza, hanya 1-0. but well done Malaysia. I'm proud to be Malaysian :D anyway congrats to Indonesia because they have achieves the most gold medals now in SEA Games. kita jiran, tak perlulah nak bergaduh, kan?

semalam jugak tangan bie luka sebab entahlah. tak tahu macam mana boleh terhiris. agak dalam la jugak. tapi bie dah letak Habbatus Sauda, insyaAllah akan sembuh. aaa! badan bie dah ada bintik-bintik merah :( gatal pulak tu.

lets go on, sayang akan beli Macbeth Matthew. cantik la jugak kasut tu. i know you'll be damn awesome with that shoes on KOT. hehe. mesti sayang happy gila dapat duit RM100. thank you kerajaan sebab buat Aiman saya gembira :)

maaf dalam taip sebanyak ni je. gatal sangat dah ni. kena letak mopiko (tak pasti ejaan ubat tu macam mana)

Assalamualaikum.
i love you Aiman



9:43 AM

You're so irreplaceable

HE unite us together. Syukur Alhamdulillah i found you in my life.


All material © Farah Amira 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow