D
E
A
R
,
A
M
N
H
Z
Q

bersedia Tuesday, October 11, 2011

Dear Aiman,
harini sayang cakap bie gemuk. jadi bie akan cuba untuk tidak makan lagi. dan lebih exercise. bie happy sangat dengan sayang menyebabkan bie berselera nak makan. tapi bila sayang cakap "kalau bie kurus sikit okay", bie terus..

image

i'm the fat panda :3 comel tak? haha k gila. bie tahu bie tak de shape, gemuk, tak cantik. banyak kekurangan bie. tapi terima kasih kat sayang sebab sayang terima bie seadanya. sayang tak pernah cakap bie hodoh. walaupun bie sedar diri bie XD 

ada ramai perempuan yang lebih dari bie, tapi sayang pilih bie. saya sangat bertuah kerana memiliki hati awak, Aiman sayang. dan saya janji untuk tidak akan melukakan hati awak. saya akan jaga hati awak sama macam hati saya sendiri.

sayang dah merdeka. bie bila lagi :( lepas final exam? hadoyaii lamanya. bie baru habis baca sains form 1. esok bangun pagi pagi, baca buku. bie akan cuba dapat top 5 dalam tingkatan insyaAllah. doakan bie, sayang <3

bie ada satu soalan, kalau ada perempuan lain suka syg, apa akan sayang buat? bie takut dan bie tak nak perkara tu berlaku. 

you're mine, and i'm yours. insyaAllah hubungan ini akan kekal. we're just have to be strong. so strong that others will not disturb our love. 

kalau lah perkara tu terjadi, bie akan protect hubungan ini walaubagaimana cara sekalipun. i'm promise you that.

love you aiman.
12:49 AM

You're so irreplaceable

HE unite us together. Syukur Alhamdulillah i found you in my life.


All material © Farah Amira 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow