D
E
A
R
,
A
M
N
H
Z
Q

saya okay Friday, October 14, 2011

Dear Aiman,
exam minggu depan. final exam. bie takut sangat. bie nak sayang teman bie. kan best kalau dapat study date dengan sayang. tapi kita jauh. tak dapat berjumpa. 

sayang dah habis PMR. mesti seronok kan? boleh buat pelbagai aktiviti. dah bebas, merdeka. entah kenapa bie rasa sayang makin jauh, kita makin renggang. tapi hati bie makin kuat cintakan sayang. 

sayang selalu busy selepas PMR ni. bie rindukan sayang. sayang selalu tanya "marah?" sayang, bie tak pernah marah sayang. bie faham. sayang dah bebas, tak perlu hadap buku. sayang nak lepak dengan kawan-kawan, nak jalan-jalan. tak pe, buat lah. bie faham.

lagipun, bie kan nak exam. bie perlu fokus. bie nak usaha supaya dapat 8A. tapi bie rindu. rindu sangat. setiap minit bie tengok phone, tunggu mesej dari sayang.

tapi bie cakap dengan diri bie, bie perlu bagi ruang untuk sayang. tak nak sayang rasa dikongkong. bie tak patut hanya fikir diri bie. bie patut fikir, apa yang sayang mahukan. dan bie kena belajar mengalah. 

cuma semakin lama bie semakin rindu. 

sayang, jangan tinggalkan bie.

i love you.
10:59 AM

You're so irreplaceable

HE unite us together. Syukur Alhamdulillah i found you in my life.


All material © Farah Amira 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow